Uredsko savjetovanje

Što bi za vase poslovanje značilo poboljšanje procesa, tijeka dokumenata i smanjenje troškova? A za vas osobno? DEVELOP vam nudi ne samo individualnu uslugu savjetovanja, nego također i sadržajno veliki centar za preuzimanje podataka. Tu ćete naći upravljačke programe, upute za rukovanje, softvere i još mnogo toga.

A što je sa strukturom vaših troškova?

Troškovi nabave, troškovi financiranja, troškovi održavanja, troškovi popravka, troškovi potrošnog materijala, administrativni troškovi i još mnogo toga. Možete li još uvijek imati  pregled troškova za vaše fotokopirne uređaje, pisače, skenere i fak uređaje? Prema istraživanju koje je proveo Gartner institut za istraživanje tržišta, u posljednjih deset godina volumen ispisa u tvrtkama se udvostručio. Ali samo 20 posto svih tvrtki stvarno zna koliko su trenutno iznose njihovi troškovi ispisa.

Obuzdajte vase troškove!

Uz pomoć naprednog koncepta analize, mi možemo utvrditi potencijal optimizacije u strukturi troškova i radnih procesa u vašoj tvrtci. Od detaljne analize svih procedura pa do po vašoj mjeri izrađenih rješenja razvijenih tako da udovolje vašim potrebama: sve u savršenom skladu s vašim individualnim zahtjevima i podrškom u razvoju odgovarajućih mjera.

Iskoristite naš koncept analize!

Nudimo vam brzu i jednostavnu metodu da steknete prvi dojam o približnom iznosu vaših trenutnih troškova ispisa. Naše iskustvo pokazalo nam je da DEVELOP koncept analize nudi potencijal uštede do 18%. Put koji je vrijedno prijeći.

Kontaktirajte nas. Rado ćemo vam u osobnom kontaktu pružiti informacije bez ikakvih obaveza.