Profil

DEVELOP kao brend Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH sinonim je za profesionalna, potpuno usavršena rješenja uredske komunikacije. Mi prodajemo sustave, softvere i usluge kojima ispunjavamo vase potrebe izrade i upravljanja dokumenatima. Zahvaljujući širokom rasponu proizvoda i usluga unutar našeg brenda među vodećima smo brendovima uredske komunikacije za start-up, male i srednje tvrtke u Europi.

Tko smo mi

Mi stvaramo trendove, hrabro i kreativno doprinosimo oblikovanju budućnosti uredskih komunikacija. Savjeti koje pružamo idu mnogo dalje od puke analize i preporuke - procjenjujemo vaše potebe, dizajniramo rješenja i vodimo vašu uredsku komunikaciju. Povećanje vaše produktivnosti izrade i upravljanja dokumenatima uvijek je naš primarni cilj. 

Što možete očekivati od nas

Svaka industrija suočava se s raznim izazovima. Svako poslovanje ima različite potrebe. Vaši specifični
zahtjevi za izradu i upravljanje dokumentima su odlučujući faktori za nas – bez obzira da li ste start-up, mala tvrtka ili tvrtka srednje veličine. DEVELOP proizvodi i softverska rješenja pružaju vam široki raspon mogućnosti da povećate svoju produktivnost i olakšaju vam svakodnevni rad.

Gdje nas možete naći

Naša široka međunarodna prodajna mreža neovisnih distributera i specijaliziranih trgovina u više od 60 zemalja olakšava poslovanje naše korporacije s korisnicima i širom svijeta osigurava servisne usluge za naše proizvode. Više od 300 autoriziranih trgovaca u Njemačkoj omogućuje prisutnost u cjeloj zemlji. Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, kompanija čije je sjedište u Langenhagenu u Njemačkoj, je tvrtka kći u potpunom vlasništvu Konica Minolta Business Technologies, Inc., Tokyo, Japan. Konica Minolta Business Solutions Europe ima tvrtke kćeri i distributere u Europi, Srednjem Istoku i Africi (EMEA). Diljem svijeta više od 27.000 ljudi radi za Konica Minolta Business Technologies.