Sigurnost podataka

U suvremenom poslovanju podaci poslovnih subjekata moraju prijeći mnoge i različite puteve. Zbog toga postoje velike mogućnosti za digitalne napade hakera ili virusa. Dobro je imati antivirusni softver, mrežne administratore ili druge alate koji pomažu osigurati vaše poslovno okruženje! Ali što je vašim digitalnim ispisnim uređajem? Jeste li vaš multifunkcijski uređaj osigurali jednako dobro kao i vaš PC?   

Sigurnosni standardi na koje možete računati

Gotovo svaki poslovni proces započinje, završava ili je nekako u odnosu s vašim multifunkcijskim  uređajem. Mnogo vaših poslovnih podataka prolazi kroz vaš multifunkcijski sustav. To je razlog zašto
multifunkcijski uređaj, kao glavni element vašeg poslovnog procesa, mora izdržati sve postojeće prijetnje sigurnosti.

Naš sveobuhvatni raspon standardnih sigurnosnih značajki i opcija čine moćnu bazu na kojoj se mogu temeljiti profesionalna rješenja: rješenja i za otkrivanje i za sprječavanje sigurnosnih povreda, kao i za  izbjegavanje financijskih udara i/ili štete za ugled korporacije ili pojedinca.

DEVELOP sistemi gotovo bez iznimke certificirani su u skladu sa Zajednički kriteriji/ISO 15408 EAL3 standardom. To su jedini međunarodni priznati standardi za testiranje IT sigurnosti za digitalne uredske uređaje. Pisači, kopirke i softver koji udovoljavaju ISO 15408 certifikatu svi su prošli strogu procjenu sigurnosti i pružaju odgovarajuću razinu sigurnosti koju svako razborito poslovanje treba tražiti i s pravom očekuje.

Doznajte više o našim sigurnosnim standardima u našoj brošuri o sigurnosti podataka ili nas direktno u kontaktirajte.